Fillers utbildning 

På Beauty Vanity Academy håller våra läkare undervisningar inom estetiska behandlingar.


Fokuserade kurser

Kursen blir tidseffektiv, och du får möjlighet till mer praktisk träning. Vi skräddarsyr utbildningarna efter individuella behov. Du får lära dig om filler facial danger zone, anatomi, injektionsteknik och produktkännedom samt säkra rutiner och hygien kontroll. Det ingår även administrativ hjälp och uppföljning efter avslutad utbildning.

På alla utbildningar går vi igenom: juridik, komplikationshantering, produktinformation, samt teori och obegränsat uppföljning efter avklarad kurs.

Samt förmånliga elevpriser på material. Hos oss är du inte bunden till något märke utan du får välja precis vilket märke du vill jobba med!Injektionsutbildningar i Göteborg som hålls av våra  läkare.

Våra läkare har lång erfarenhet av kirurgiska ingrepp. Utbildarna är certifierade injektionsspecialister i Fillers och Toxin.


Fillers utbildning

Pris: 15500kr ex.moms 
19375kr inkl.moms

Vi erbjuder KLARNA på alla våra kurser.


En generös utbildning där du får lära dig:

Läppar, nasolabiala, haka, kindben och käklinje.

Ni får med er Komplikationskurs (värd 8500kr) där våra läkare går igenom alla komplikationer samt hur man jobbar med Hyalase.

Ni får även med Kanyl kurs!

Vi är en av dom få skolor där vi lär ut med trubbig kanyl redan från start för att lära våra elever säkra injektionstekniker.


Vår grundkurs i Fillers hålls under en hel dag  och utrustar dig med kunskaper och färdigheter för att behandla de mest efterfrågade injektionsområdena i ansiktet. Läppar, Nasolabiala veck samt avancerade områden så som Haka, Kindben samt Käklinje. På kursdagen kommer fokus ligga på teori som täcker anatomi, injektionsteknik, konsultation, komplikationer och mycket mer. Sedan läggs fokus på omfattande praktiska momenten med konsultation, injicering och efterbehandling av levande modeller. Detta sker under träning och noggrann övervakning av högkvalificerade och erfarna estetiska läkare för att maximera utbildningsnivån.


Personlig uppföljning, kostnadsfri rådgivning och certifikat/diplom efter godkänd kurs ingår.
Vi hjälper dig under och efter din utbildning!

Vi har livslång support efter utbildning där du får via mejl. Våra kurser hålls av en läkare och man är max 5-6 deltagare. Möjlighet till att teckna ett avtal med en förskrivande läkare finns efter kursen för 5000kr/år. 

 

Vill du anmäla dig till kursen?