Finansiering


Finansiering av utbildningar och behandlingar


Vid behov av finansiering finns flera olika alternativ att välja bland. Vi hjälper dig gärna att se över och rådgöra dig angående de finansieringsalternativ som finns. Vi erbjuder trygga finansieringslösningar i samarbete med Svea Ekonomi.

Önskar man denna typ av rådgivning hos oss på kliniken är det viktigt att man nämner detta vid bokningstillfället så att vi kan se till att avsätta lämplig tid för rådgivningen. Du kan även ansöka direkt online, se mer om hur du går till väga nedan.

Du kan ansöka om finansiering för hela eller delar av din behandlings- eller utbildningskostnad. Upplägget bestämmer du själv utefter vad som passar dig och dina förutsättningar.Betalning


 Vid bokning av kurs krävs en anmälningsavgift som inte går att få tillbaka vid avbokning. Alla våra kurser är bindande. Vid ombokning krävs det ett läkarintyg. Betalningen sker via Swish, kort, faktura eller via finansiering hos Svea Ekonomi. Anmälningsavgift betalas samma dag som man bokar sin kurs för att erhålla en plats. 

Det resterande beloppet betalar du sedan senast 14 dagar före utbildningsdagen.

 

Avbokning


Utbildningar
Om du väljer att avboka en kurs så kommer du ej få anmälningsavgiften tillbaka. Vid ombokning av kurs så krävs det ett läkarintyg.

  • OBSERVERA! Kurser som hålls av våra läkare är ej avbokningsbara då läkarna går in som konsult och betalas i förväg. Genom att anmäla dig till kursen så godkänner du våra villkor. 
  • vid avbokning senast  14 dagar innan kursdatum återbetalas kursavgiften dock inte anmälningsavgiften.
  • vid avbokning senare än 14 dagar innan kursen återfås 50% av kursavgiften.
  • vid avbokning senare än 7 dagar innan kursen har vi rätt att debitera dig för hela kursen. 


 
Delbetalning med Svea EkonomiI samarbete med Svea Ekonomi erbjuder Beauty Vanity dig möjligheten att delbetala och finansiera samtliga utbilda ingår samt behandlingar. Tillexempel kan du låna 60 000 kr och delbetala under 24 månader utan ränta, men upplägget innebär att du själv bestämmer lånebelopp och avbetalningstakt. 

Finansiering upp till 100,00kr!

 
Ansök direkt online

Du kan även göra en ansökan direkt online med Svea Self.
OBS! För att ansöka direkt online krävs Mobilt-Bank-ID

Så här enkelt ansöker du:
1.Välj lånebelopp
2.Välj din månadskostnad
3.Godkänn och signera avtalet


Vill du ansöka? Tryck på Ansök!


Ansökningsvillkor för lån hos Svea Ekonomi:


  • Kredittagaren är minst 18år
  • Kredittagaren saknar betalningsanmärkningar
  • Kredittagaren är mantalsskriven i Sverige sedan ett år tillbaka.
  • Kredittagaren skall ha deklarerad inkomst.